PunkFinament

Una sèrie d’obres creades durant el primer confinament de la pandèmia de la Covid-19 i inspirades en les lletres i els ritmes més rebels del punk dels 70.

 

La estètica punk es basa en el principi fonamental de la provocació visual, és a dir, la estètica esdevé antiestètica. Es busca la provocació mitjançant l’ús de roba vella i estripada. 

 

Tot i semblar una imatge descuidada, els punkies no sortien al carrer amb el primer que trobaven a l’armari, cuidaven la seva imatge i els seus pentinats fins a l’últim detall. El moviment va tenir repercussió a la societat, a la música i a l’art, a més de prendre les tecnologies de l’època com la fotocopiadora, la fotomecànica i tècniques de distorsió tipogràfica per dissenyar un sentiment de refús caòtic i de ruptura social.

 

Aquesta sèrie, s’ha inspirat per aquest moviment, la seva música i el seu caos, per donar pas a la creació de PunkFinament

 

Inspirat pels compassos simples i les lletres rebels sorgides als anys setanta, dóna vida a diferents personatges insolents que conviden a l’espectador a jugar amb l’obra i descobrir què s’amaga més enllà de les línies que la componen.