Després de realitzar els estudis secundaris a Lleida s’instal·la a Barcelona per cursar la carrera de Belles Arts a la Universitat de Barcelona.  En acabar viatja a Itàlia per practicar com escultor a un estudi – taller de Pietrasanta. En l’actualitat es dedica a diferents tasques, totes elles relacionades amb el món de l’art i la cultura.


“El retrat és la meva manera d’expressar-me, la cara és el reflex d’un mateix. Busco en el  retrat l’expressivitat d’alguna emoció, és el que més em motiva a l’hora de crear alguna forma. 

Còpia i repetició són la manera de donar voltes a aquestes idees. Les simetries són com un mirall, tenir-se al davant i observar-se un mateix… a vegades sorprèn el que pots arribar a veure.”


Avui en dia el plaer de mirar i ser mirat condiciona gran part de les actuacions públiques que fem, sobretot des que a principi de segle XX l’oci revoluciones les relacions personals amb l’exhibició pública de les persones i  així s’iniciés l’era del consumisme. Avui tenim la necessitat d’agradar i ser acceptats per la societat. 

La sobrevaloració d’aquest fet ha donat lloc a la tirania de la imatge: buidar la identitat dels individus observats i permetre que siguin els altres qui la reomplin amb el que vulguin és el que mostra en les seves obres.